VEDLIKEHOLDSPLANENE

Sommeren nærmer seg slutten, og mange er nok nysgjerrige på hvordan det går med alle prosjektene sameiet planlegger.

Vi er litt forsinket i forhold til opprinnelig plan, men det går fremover! Vi håper på oppstart tidlig vinter på de viktigste sakene, som er:

Rør: Enda er det usikkert akkurat hvordan rør-rehabilitering skal foretas (tradisjonell utskiftning versus ”relining”). Vi skal bestemme dette i løpet av tidlig høst, etter befaring av endel leiligheter.  Når vi har planen klar, kommer vi tilbake med mye mer utfyllende info.  OBOS Prosjekt bistår oss i forhold til rørene.

Vinduer: Vi er i gang med å utarbeide søknad til Plan- og bygningsetaten for å få godkjent vinduene vi har valgt. Vi er optimistiske i forhold til dette, da vi har prøvd å legge oss på en vindustype som er meget nært opptil gårdens opprinnelige vinduer. Når vinduene er godkjent, kan vi bestemme endelig dato for oppstart. Da kommer vi tilbake med mer info.

Drenering: Her håper vi på oppstart tidlig vinter, og ferdigstillelse av uteareal før sommeren 2014. Vi har god kontakt med OBOS Prosjekt som hjelper oss her.

Har du spørsmål, er det som vanlig bare å kontakte styret på: sandakerveien@yahoo.no

HUSK Å ”LIKE” OSS PÅ FACEBOOK – DA FÅR DU OPPDATERINGER SLIK SOM DENNE AUTOMATISK. Vårt Facebook-navn er Sameiet Sandakerveien 10B-E

Hvis du ikke har Facebook –konto kan du sjekke oppslag på bloggen vår: http://sandakerveientib.wordpress.com

Styret August 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *