Oppussing av oppganger – avstemning!

På årsmøtet 19. april ble det vedtatt at oppgangene skal pusses opp i år, hvilket er en del av det opprinnelige vedlikeholdsprosjektet. Vår egen arkitekt Martina har Forslag til farger i oppganger, trykk på bildet for full oversiktutarbeidet 7 gode forslag tilpasset gårdens historie,hvilket av disse vi velger vil vi avgjøre ved avstemning!

Se alle forslagene i dokumentet http://sandakerveien10be.no/oppganger.pdf. Alle seksjoner kan stemme på et alternativ, det gjøres ved å gi skriftlig beskjed (mail, facebook, sms, brev etc) til styret innen 1. august 2016 med navn på forslaget. En vinner vil annonseres kort tid etter fristen, og etter en anbudsrunde vil et malefirma engasjeres med mål om nye oppganger i god tid før jul! 🙂

 

8 kommentarer om “Oppussing av oppganger – avstemning!

 1. Fine forslag! Men kan vi se et forslag uten fargedeling, eller er det bestemt at det skal være tofargede vegger?
  Og, -skal trappen få ny farge på opp-og inntrinn? Hvis ikke (dersom den kun skal renses og behandles med oxanolje) må jo fargene vi velger matche denne/ sørge for at ikke trappen virker skitten. Men det er sikkert ivaretatt 😊
  En tredje ting: Jeg kunne ønske at hele rekverket ble malt sort. I dag er det trefargede vegger og tofarget rekverk noe som gir et noe «rotete» uttrykk.

  1. Hei,

   2-deling av fargene ble foreslått av vår interne arkitekt, og vi i styret er fornøyd med forslagene. En mørkere nedre del vil også kunne være noe mindre følsom for merker her hvor slitasjen er størst.

   Det er tenkt å beholde et betong-preg på gulvet, men vi vil høre på eventuelle anbefalinger fra malermester.
   Rekkverket har vi ikke tatt stilling til, men ensfarget er ikke utenkelig.

   Er det et av forslagene du ønsker å stemme på? 🙂

   1. Hakk/riper i mørkt felt blir tydeligere enn hakk i lysere felt da veggen/muren er lysere bak den malte flaten. Merker/skitt vil kanskje synes mindre på mørk flate men da må jo feltet være betraktelig mørkere enn de fleste forslagene. Delingen/brystningen er typisk 80-talls design og jeg foreslår endring til enfarget vegg. Det er også en bedre løsning i forhold til pris vil jeg tro?
    Trappefargen bør avklares før valg av veggfarge, så jeg foreslår at avgjørelsen utsettes til dette er avklart. 😊

 2. Jeg savner også forslag uten fargedeling. (Om det er slik at oppgangene skal fremstå som tidstypiske for perioden blokkene ble oppført, så var det vel ikke vanlig med fargedeling av oppgangene da..?)
  Selv om styret synes fargedeling er greit må eierne av de forskjellige seksjonene få komme med sine forslag også.
  Personlig mener jeg oppgangene bør fremstå lys og nøytral. Det blir feil å ta ut farger innendørs etter farger som er brukt utendørs som f.eks. på Sagene folkebad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *