Ny nettside og e-post

sandakerveien10be

Sameiet har fått ny nettside! Her finner en som tidligere oppdateringer og informasjon fra styret, samt praktisk informasjon om sameiet. Siden har også videre noen nye funksjoner det er viktig å merke seg.

Reservasjon av vaskeriet

Vaskeriet er nå tilgjengelig for alle beboere, ikke bare de som er med i vaskeordningen. For å få tilgang til vaskeriet må en reservere vasketid på nett: Klikk her for reservasjon av vasketid. Når en reserverer vasketid mottar en adgangskode på epost, og en kan bruke vaskeriet på reservert tid. For de som er med i dagens vaskeordning belastes en som tidligere 75kr pr måned. Brukere som ikke er med i dagens vaskeordning vil bli fakturert kr 25 pr reservasjon. Oppsamlingsfaktura sendes ut i november.

Reservasjonsside for vaskeriet

Vaktmesterordning

Ukesoversikt for vasktmesteransvar er ligger på egen side: Ukesoversikt vaktmesteransvar. Nettsiden sender automatisk ut epost mandag morgen til den aktuelle leiligheten med relevant informasjon. Når vaktmesteruken er over kommer en ny epost hvor en krysser av hvilke oppgaver som er utført.  Flinke vaktmestere vil belønnes med digitale badges slik som vist under. Ukesoversikten synliggjør også hvem som har bidratt på dugnad, ta kontakt om innsats på årets dugnad ikke har blitt registrert.

ukeoversikt

 

E-post til styret

Styret har fått ny e-post adresse for alle typer henvendelser: styret@sandakereveien10be.no. Nøl ikke med å ta kontakt 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *