Kjøkkenrør infoside

Generell info kjøkkenrør

De gjennomgående vann- og avløpsrørene i gården er i dårlig forfatning, og sameiet vedtok derfor i 2013 å rehabilitere disse. Kjøkkenrør og baderomsrør rehabiliteres for seg i to separate perioder.

Vi er nå igang med rehabilitering av rørene på kjøkkensidene.  Dette innebærer tradisjonell utskiftning av rørene på kjøkken fra kjeller til loft og gjennom alle leilighetene.

Oppstart i uke 40 i B-oppgangen. Deretter kronologisk bortover til E-oppgangen, oppgang for oppgang, rekke for rekke. Det må påregnes en arbeidsperiode på ca 2 uker per leilighet. Vann og vask på kjøkken kan ikke brukes i perioden. Se fremdriftsplanen.

Oppgang C midtre rad skal ikke skifte kjøkkenrør, da disse ble skiftet for et par år tilbake. Beboere i disse leilighetene må allikevel sjekke sin loftsbod og kjellerbod for gjennomgående rør.

Registrering av befaringsdato (som vil foregå 1 1/2 uke før oppstart), levering av nøkler, og rør gjennom boder er lagt ut på et google-skjema. Du vil få en link på epost hvor vi ber deg fylle inn denne informasjonen ca 3 uker før oppstart hos deg. Følg med på eposten din! Dersom du ikke har registret eposten din hos oss, vennligst send oss en melding på styret@sandakerveien10be.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *