Hva skjer- november 09

Her kommer litt informasjon om hva vi i styret holder på med nå i innspurten før et nytt år starter.

Vi jobber fortløpende med å  gå gjennom sameiets  utgifter og inntekter, med fokus på sameiets felleseie (fellesareal, utleieleilighet, parkeringsplasser, uteareal i henhold til tomtegrenser) og sørge for at sameiets inntekter står i forhold til det man kan forvente i forhold til verdi og utgifter. Nærmere informasjon om disse sakene gis på årsmøtet i april/mai 2010.

Vi jobber også aktivt med saken om Hevd på vei gjennom portrom. Det har vært nødvendig å ta i bruk gjeldende lovverk for å slå fast våre rettigheter. Vi håper fremdeles at saken kan løses i all minnelighet uten bruk av juridisk bistand (Forliksråd, Tingretten). 

Videre jobbes det med å komme i gang med balkong- og fasadeoppussing. Vi henter nå  inn tilbud på lån og regner med å innkalle til ekstraordinært sameiermøte om dette i første del av 2010.

I den forbindelse prioriterer styret å holde løpende utgifter nede for å kunne betale ned vår kommende oppussingsgjeld så raskt som mulig. I år har vi blant annet sagt opp vårt vaktmesterfirma, og vi sparer dermed inn 33 000,-. Men da må ALLE beboere selv ta i et tak med plukking av søppel, snøfresing og, til sommeren igjen, gressklipping.  Ser du søppel liggende på vår tomt: ta det opp! Mer skal det ikke til for å holde orden. Det er ingen ting i veien for å leie inn vaktmester, utvidet vask av vinduer i fellesområde, vask av kjeller/vaskerom osv, men vi må da sette opp fellesutgiftene. 

Har du kommentarer til noen av sakene? send oss gjerne innspill på mali: sandakerveien@yahoo.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *