2 kommentarer om “Serienøkler til inngangsdørene

  1. Da låsene til inngangsdørene ble byttet opp ble det også bestilt opp et lite lager med ekstra nøkler til hver oppgang. Tror det var snakk om 20 nøkler ekstra til hver oppgang. Noen av disse ble solgt til beboere som hadde mistet nøklene sine i min periode i styret, men de aller fleste av dem ble gitt videre til neste styreformann. Det er mulig at dette lageret nå er brukt opp. I såfall kan kanskje styret bestille opp et lite antal og ha det liggenede for den eller de som er så uheldige å miste nøklene sine. Uannsett bør man undersøke om virkelig alle disse ekstra nøklene er blitt gitt ut. I E oppgangen hvor jeg bor tror jeg maks en eller to av disse ekstra nøklene var gitt ut da jeg trakk meg ifra styret. (De som fikk en ekstra nøkel den gangen tror jeg også fikk beskjed om å betale in ekstra 100,- på neste husleie).

    1. Alt i orden på nøkkelfronten: Vi har tatt over en nøkkelbeholdning fra forrige styre og bestilt inn supplering der det var nødvendig. Pris pr dd er kr 200.- og det kan betales ved henting av nøkkelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *