Rensing av ventilasjonskanaler uke 3

Kopi av brev sendt til seksjonseierne:


 

I forbindelse med kondensasjonsproblematikken styret tidligere har informert om (infobrev januar 2016, samt årsmøte april 2016), vil det i uke 3 2017 bli foretatt rensing av ventilasjonskanalene. Det er Miljøsikring A/S som utfører arbeidet.

Gjennomføring

Rensingen foregår på bad og kjøkken inne fra hver enkelt leilighet. En oppgang tas per dag, og foreløpig plan er oppgang E mandag 16.01,  D tirsdag 17.01,  C onsdag 18.01  og B torsdag 19.01.

To uker før oppstart vil hver enkelt seksjon få oppgitt tidspunkt for gjennomføring av arbeidet, dette vil være enten mellom 8-12 eller 12-16. Dersom man ikke har anledning til selv å være hjemme, må man sørge for å få levert nøkkel til Miljøsikring A/S eller styret. Mer informasjon om dette kommer i uke 1.

Dersom Miljøsikring A/S må komme tilbake for å ta leiligheter de ikke fikk tilgang til, vil seksjonene det gjelder selv måtte betale for de ekstra kostnadene dette medfører.

Videre tiltak

Dette vil være første steg i forsøk på å forbedre luftsirkulasjonen i leilighetene. Dersom det viser seg at rensing ikke er tilstrekkelig kan det bli aktuelt å montere vifte på taket over baderomskanalene.

Nærmere detaljer angående rensing vil som sagt komme et par uker før oppstart, men det er bare å kontakte styret om du lurer på noe før den tid, og spesielt om du allerede nå vet at du ikke vil være tilgjengelig i januar.

Med vennlig hilsen
Sebastian, Even og Maiken
Styret Sameiet Sandakerveien 10 B-E

Blogg: http://sandakerveien10be.no/
Facebook: https://www.facebook.com/Sameiet-Sandakerveien-10-B-E-311827025617943/  (lik oss og du får meldinger vi legger ut)
Epost: styret@sandakerveien10be.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *