Biler i bakgården

Vi ser til stadighet at beboere kjører inn biler i bakgården. Både vårt sameie, og Møllebakken (nabogården) ønsker å begrense innkjøring så mye som mulig. Dette er spesielt viktig nå mens Møllebakken bygger i bakgården, men vil også gjelde fremover. Vennligst sørg for at du eller besøkende ikke kjører inn i bakgården!

Håndverkere på oppdrag i sameiet skal heller ikke parkere i bakgården. Dersom helt nødvendig kan du få en midlertidig parkeringstillatelse fra styret.  Midlertidig parkering på utsiden på plassen mot Ring 2  er en alternativ løsning – du trenger i så fall en parkeringstillatelse også her.

Vi håper at sameierne kan ta hensyn til dette. Bilkjøringen er både forstyrrende og ødeleggende for den snart veldig fine bakgården.

2 kommentarer om “Biler i bakgården

  1. Hei,

    Dette her har ikke blitt noe bedre i det siste. Jeg opplever flere biler som kjører inn i bakgården hver dag som ser ut som de bare er besøkende eller noen som kommer for å hente / levere beboere. Det er veldig forstyrrende, spesielt for de som bor i 1. og 2. etg. Det er blant annet én som hentes grytidlig hver morgen, helt ved oppgangsdøra.

    Kan det vurderes å sette opp en bom som begrense kjøring inn i bakgården? Det ser ut som regler alene ikke holder biler ute.

    1. Hei,
      ja dessverre, vanskelig å få folk til å ta hensyn her. Vi vurderer absolutt bom, vi har vært i diskusjon med Møllebakken (den andre gården) om dette. På sikt håper vi å få til dette. Maiken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *